GMAZ

DRAMA U ZAPRUĐU Mladića (33) ugrizla zmija pa odgmizala u vrtić! Njegova sestra objasnila što se dogodilo: 'Napravio je krivi potez...'

 
Ilustracija
 Goran Mehkek / CROPIX

Hvale vrijedan potez da skloni zmiju s ceste u travu, kako je ne bi pregazili automobili u novozagrebačkom naselju Zapruđe, jučer oko 18 sati je pošao po zlu za 33-godišnjeg K. K. kojeg je zmija ugrizla.

Nakon napada, mlada zmija se udaljila u obližnje dvorište dječjeg vrtića jer ju je uspio otjerati granom, a sreća u nesreći je da, kako se brzo otkrilo, zmija nije bila otrovna.

- Nema panike. Zmija nije bila otrovna. Bila je sivkasta sa žutim trbuhom. Gmizala je po cesti, a moj brat ju je htio pomaknuti. Ona se išla braniti i ugrizla ga je za ruku. Zmije ne napadaju bez razloga. Moj brat je učinio krivi potez pa je nastradao te ga je odvela Hitna - ispričala je za Jutarnji list sestra ugriženog mladića. Dodaje i kako je jedan susjed sve vidio te odmah zvao Dumovec kako bi ih upozorio da je zmija ušla u ograđeni dio vrtićkog dvorišta. 

- Da je nije dirao, ne bi ni došlo do nezgode jer ona bi otišla svojim putom. Kiša je dugo padala, trava nije svugdje pokošena, vrućine su jako velike i one sada izlaze van. A brat se prepao, nije mu bilo svejedno. Sreća da neko dijete nije nastradalo, a bilo ih je u blizini - zaključila je sestra mladića koji je na kraju imao neželjenu avanturu sa zmijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. veljača 2021 12:21