OBITELJSKO NASILJE

DRAMATIČNA VEČER U ŠIBENIKU 27 godina starijoj partnerici u izvanbračnoj zajednici šakom okrenuo vilicu naopako

 Nikša Stipaničev / CROPIX

ŠIBENIK - Brutalni fizički napad odigrao se u četvrtak navečer oko19 sati u Šibeniku u Zadarskoj ulici u gradskoj četvrti Varoš u kojemu je 30-godišnji Ivan N. u nastupu bijesa nakon predhodne verbalne svađe najprije iz zajedničkog stana na ulicu istjerao 57-godišnju izvanbračnu partnericu koju je potom sustigao na izlazu i u tijesnoj kalelargi joj zadao nekolko udaraca šakom u glavu od kojih se neslužbeno doznajemo, nesretna žena srušila na beton i pri tom dodatno zadobila ozljede glave.

Nakon dojave građana policiji na poprištu nemilog napada na nekoko mjesta ostali su vidljivi tragovi krvi nesretne žene kojoj je nasilnik po preliminarnim liječničkim nalazima udarcem u glavu doslovno "okrenuo vlicu naopako" zbog čega je žena hitno hospitalizirana u OB Šibenik gdje je nešto iza 22 sata na Odjelu za uho grlo i nos podvrgnuta operativnom zahvatu.

Iako s teškim ozljedama nije u životnoj opasnosti dok se policija potom dala u traganje za nasilnikom koji je istoj otprije poznat kao konzument opojnih droga.

Slučaj je i dalje u fazi istrage. Policija je "zakopčana do grla" iako se po kuloarima priča kako je osim udarcem šakama,napadač na svoju nevjenčanu družicu potegao i nož , te je do ovih trenutaka izvan javnosti i činjenica je li napadač uhićen ili je u bijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:28