AKCIJA SPAŠAVANJA

Dramatični prizori iznad Novog Vinodolskog: Kamion sletio u provaliju, dvojica teško ozlijeđena

Nesreća se dogodila jučer između Krmpota i Pletenog kada je kamion u vlasništvu tvrtke Kamenolom Kolevrat sletio s ceste
prometna nesreća
 Dvd San Marino

Dramatično spašavanje odradili su jučer popodne na šumskoj cesti iznad Novog Vinodolskog novljanski vatrogasci DVD-a San Marino nakon što je kamion mikser sletio s ceste u provaliju.

U prevrtanju su teško ozlijeđeni vozač N.F. i suvozač D.O., od kojih je jedan ispao iz vozila dok je drugi ostao zarobljen u olupini kamiona. Akcija spašavanja potrajala je sat vremena sve dok unesrećeni nisu mobilizirani te nisu sigurno izvučeni na cestu gdje ih je preuzela Hitna pomoć i odvezla u riječku bolnicu.

image
prometna nesreća
Dvd San Marino

Nesreća se dogodila između Krmpota i Pletenog kada je kamion u vlasništvu tvrtke Kamenolom Kolevrat sletio s ceste. Odmah su sve službe dignute na noge te su nešto prije 14 sati stigli na poprište nesreće. Uz nadljudske napore dva su života spašena.

image
prometna nesreća
Dvd San Marino

Na raspolaganje su svoja vozila sa dizalicama stavili obrtnici iz Novog Vinodolskog, Benjamin Butković (brat ministra prometa o.pa) i Antonio Pemper. Međutim, zbog udaljenosti vozila od ceste iste nije bilo moguće koristiti već su vatrogasci pomoću svoje opreme uspjeli osloboditi unesrećene.

image
prometna nesreća
Dvd San Marino

Riječka policija je priopćila kako je do nesreće došlo u oštrom zavoju kada je 23-godišnji vozač teretnog vozila, i s kojim je na suvozačevu mjestu bio 24-godišnjak, sletio u provaliju nakon što je izgubio nadzor nad upravljačem.

image
prometna nesreća
Dvd San Marino

Provalija u koju su sletjeli bila je 20-ak metara dubine, a ozlijeđenim mladićima su u KBC Rijeka utvrđene teške tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:38