NOVA ZAPLJENA

Drugi dan zaredom prometna policija zaustavila automobil pa unutra pronašli puno droge

Ovog puta na području Trešnjevke zaustavljen je 40-godišnjak u čijem je Peugeotu bilo više od kilogram marihuane te 276 grama hašiša

Droga zaplijenjena na Trešnjevci

 PUZ

Pripadnici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije drugi dan zaredom na zagrebačkom su području prilikom kontrole vozila otkrili veliku količinu droge, ovog puta u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima na području Trešnjevke.

Zaustavili su osobni automobil marke „Peugeot“ zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. Prilikom obavljanja kontrole vozila i vozača, navedeni muškarac policijskim je službenicima iz unutrašnjosti automobila dragovoljno izručio torbicu u kojoj se nalazilo 85 grama hašiša. Sumnju policijskih službenika da izručena droga nije jedina koju u automobilu skriva 40-godišnjak potvrdila se nakon pribavljanja sudskog naloga.

Naime, obavljenom pretragom njegovog automobila pronađeno je oko 276 grama hašiša pakiranog u tri plastična omota, 1072 grama konoplje tipa droga pakirane u tri plastična omota te više desetaka plastičnih vrećica namijenjenih za pakiranje droge.

image

Droga zaplijenjena na Trešnjevci

PUZ
image

Droga zaplijenjena na Trešnjevci

PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Dan ranije ista je jedinica kod muškarca kojeg su zaustavili na području Dubrave otkrili gotovo 2,2 kilograma marihuane nakon što im je dragovoljno predao 90 grama hašiša. I on je predan pritvorskom nadzorniku s kaznenom prijavom. Malo je vjerojatno da je riječ o slučajnosti, već da se očito radi o većoj, koordiniranoj akciji na temelju ranijih operativnih saznanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:44