KRVAVA SUBOTA KOD OGULINA

Dva brata ranjena u pucnjavi na sajmu, napadač bježao u moćnom BMW-u X5

 Cropix

OGULIN - U pucnjavi koja se oko 13 sati dogodila u Otoku Oštarijskom nedaleko Ogulina iz vatrenog oružja ranjena su braća Zoran i Zdravko H. iz Karlovca.

Napadač, 18-godišnji Frane V., uhićen je u pokušaju bijega u moćnom automobilu BMW X5 u Karlovcu. Na mjestu događaja doznajemo da bi motiv napada vatrenim oružjem za šankom jednog od ugostitelja mogli biti neraščišćeni računi od ranije. Na natjecanju konja u vuči kladiva okupilo se u Ogulinu nekoliko stotina ljudi, a na manifestaciji koju je organizirao Draško Udorović bila je i bogata ugostiteljska ponuda. Prema njegovim riječima, sve je bilo u najboljem redu do nemilog događaja.

- Najednom se čulo neko komešanje i vika, potom i tri pucnja. Zoranu je pucao u glavu, a Zdravko je dobio dva metka u trbuh. Dečki su ih odmah prevezli u bolnicu, a ovi su pobjegli - ispričao nam je Draško Udorović.

Doznajemo da je Zoran u životnoj opasnosti te je hitno prevezen u bolnicu u Zagreb, dok Zdravko nema ozljede opasne po život. Svi detalji bit će poznati nakon policijskog očevida. Nakon pucnjave prekinuto je natjecanje, a posao su morali prekinuti i ugostitelji jer je bio započeo policijski očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:19