STRAVA U DUGOM SELU

Dvije osobe poginule od eksplozivne naprave! Teško ozlijeđen muškarac prevezen u bolnicu

Eksplozija se dogodila oko 13.30 sati, a vatrogasci napominju da nije bilo požara nego da je riječ o eksploziji
 /Cropix

Dvije osobe starije životne dobi poginule u eksploziji eksplozivne naprave koja se dogodila u Zagrebačkoj ulici u Dugom Selu danas oko 13.30 sati. Treća osoba je teško ozlijeđena, saznaje Jutarnji.

Zapovjednik vatrogasne zajednice Dugo Selo Željko Remenar potvrdio je kako su poginuli muškarac i žena, a još jedan muškarac je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

Vatrogasci su na poziv izašli na teren u Zagrebačkoj ulici 60 gdje su utvrdili da nije bilo požara nego da je riječ o eksploziji, kazao je Remenar.

RTL javlja kako su na mjesto odmah su došli Hitna pomoć i policija te da je očevid je u tijeku, a sve oko kuće je ograđeno.

Prema riječima očevidaca, ni sam vlasnik kuće ne zna što se točno dogodilo u podrumu njegove kuće.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

Zagrebačka policija pak javlja kako je do eksplozije došlo u objektu koji pruža usluge udomiteljstva starijim osobama.

- Danas, 27. kolovoza oko 13.30 sati u Dugom Selu, Zagrebačkoj ulici, iz za sada još neutvrđenih okolnosti, došlo je do eksplozije u prizemlju kuće, objektu koji pruža usluge udomiteljstva starijima osobama, u kojima su smrtno stradali 85-godišnjak i 81-godišnjakinja, dok je 79-godišnjak teško ozlijeđen. Slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja - rekla je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:48