NEOBIČNA NESREĆA

Dvije žene sudarile se biciklima u Donjoj Dubravi; jedna od njih teže ozlijeđena

Uslijed naleta obje su vozačice pale na tlo. Teško je ozlijeđena 67-godišnjakinja i liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava

Ilustracija

 Robert Fajt/Cropix/Cropix

U sudaru dva bicikla kojima su upravljale žene, teško je ozlijeđena jedna od njih. Nesvakidašnja nesreća dogodila se jučer oko 8.40 sati u Zlobinskoj ulici na području Donje Dubrave.

Policija je provedenim očevidom utvrdila da je 67-godišnjakinja vozila bicikl navedenom ulicom te je izlaskom iz raskrižja s Ulicom IV. Luka i prilaznog kolnika Zlobinske, nastavila se kretati ravno bez da je vozila što bliže desnom rubu kolnika. S obzirom na brzinu kretanja kao i uvjete te stanje na kolniku, svojom vožnjom je ugrožavala druge sudionike u prometu i ujedno samu sebe izložila opasnosti jer je u jednom trenutku naletjela na drugi bicikl kojeg je vozila 55-godišnjakinja, koja se također nije držala vožnje što bliže desnom rubu kolnika i koja također nije prilagodila brzinu kretanja.

- Uslijed naleta obje su vozačice pale na tlo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 67-godišnjakinja i liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava - kažu iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:17