CRNI DAN U ISTRI

Dvoje mladih kod Plomina motociklom pali u provaliju i poginuli, nesreću imao i istarski župan

Fabrizio Radin u trenutku nesreće upravljao je svojim privatnim vozilom, a potvrđeno je kako nije bio pod utjecajem alkohola
 Vatrogasci JVP Rovinj-Rovigno/FACEBOOK

Dvije mlade osobe s riječkog područja poginule su u nedjelju oko 16,10 sati kod Plomina kad su motociklom pale u provaliju, izvijestila je istarska policija.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila kad je muškarac, čiji identitet još nije poznat, pod zasad nerazjašnjenim okolnostima izgubio nadzor nad motociklom te sletio u provaliju duboku oko dvadeset metara. Na motociklu je kao suputnica bila i mlađa ženska osoba.

- Vatrogasci još nisu uspjeli doći do tijela unesrećenih, ali nažalost, unesrećenima nema spasa - doznaje se u policiji.

Zbog ove nesreće i očevida cesta je zatvorena za promet od 16.35 sati.

O.D. Istarskog župana Fabrizio Radin sudjelovao u višestrukom sudaru

U Istri se u nedjelju oko 13 sati dogodio i višestruki sudar u kojemu je jedna osoba ozlijeđena na cesti od Bala prema Rovinju, na križanju za mjesto Španidiga.

U sudaru su sudjelovala tri automobila i dva motocikla, a jedan od sudionika bio je i obnašatelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin, potvrdili su iz ureda istarskog župana.

- Osim materijalne štete, ozlijeđen je motociklist koji je prevezen u pulsku Opću bolnicu na daljnju obradu te nije životno ugrožen. Ozlijeđenom vozaču motocikla istarski župan je uputio želje za što bržim oporavkom - priopćili su iz Istarske županije.

Također su izvijestili da je župan Radin u trenutku nesreće upravljao svojim privatnim vozilom te je potvrđeno kako nije bio pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:28