POLICIJI ISPRIČALA

EKSKLUZIVNO, ISKAZ DOMINE DOLORES 'Tepao mu je, zagrlio ga i zario mu bajunet u srce!'

Dolores D. pucala je iz pištolja u fotelju kako bi se Miroslav sabrao te nazvao Hitnu pomoć
 CROPIX

ZAGREB - Miroslav T. (31) i službeno je osumnjičen za ubojstvo svog brata blizanca Vedrana u novogodišnjoj noći u stanu u Ogrizovićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Nakon obrade u sjedištu kriminalističke policije s kaznenom prijavom u srijedu poslijepodne predan je pritvorskom nadzorniku, a poslije tijekom dana istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor. Protiv njega je donesen nalog o provođenju istrage zbog ubojstva, a Miroslav je na saslušanju kod tužitelja porekao djelo, no nije želio iznositi daljnju obranu.

ORGIJALI S FATALNOM DOMINOM Policija potvrdila: Miroslav (31) je osumnjičen za ubojstvo brata blizanca!

Najjači dokaz

Djevojka ubijenog Vedrana T. (31), ljubiteljica sado-mazo seansi, Dolores D. (23) puštena je nakon što je u svojstvu svjedoka saslušana na policiji. Njezin iskaz, uz materijalne dokaze poput krvavog noža, trenutno je za policiju i tužiteljstvo najjači dokaz protiv osmnjičenika. Također, taj iskaz na najbolji način opisuje nastrane odnose koji su vladali u bizarnom trokutu između braće i Dolores, a koji su uz gomilu popijenog alkohola, a moguće i konzumiranje droge, doveli do tragičnog ishoda na Novu godinu.

“Idiote. Zovi Hitnu. Ubio si brata”, izbezumljena Dolores izvikala je Miroslavu nakon što je on posve nesvjestan svog čina pokušao reanimirati brata blizanca. Nakon što ni na to nije reagirao, Dolores je uzela pištolj i ispalila nekoliko hitaca pokraj Miroslava u namještaj da bi se sabrao. Međutim, bilo je prekasno. Kad je Hitna pomoć stigla u stan, mogli su samo konstatirati Vedranovu smrt.

Prema vlastitim riječima, Dolores je Vedrana upoznala još prije 8 godina preko prijateljice M. C. (podaci poznati redakciji), a prije dvije godine njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav. Dolores, koja je priznala da se prije veze s Vedranom bavila prostitucijom, sa svojim je dečkom prvo živjela u njegovoj kući u Gračanima, da bi se prije godinu dana doselila u stan koji je s bratom dijelio u Ogrizovićevoj ulici na Trešnjevci.

Dok je bila u vezi s Vedranom, upoznala je i njegova blizanca Miroslava, studenta Pravnog fakulteta, i Miroslavovu djevojku M. J. (podaci poznati redakciji).

FOTO, KRVAVI KRAJ VIŠEMJESEČNIH ORGIJA Brata blizanca ubo nožem u srce nakon seksa s njegovom curom, fatalnom dominom Dolores!

Seks učetvero

Dolores je policiji ispričala da su sve četvero međusobno upražnjavali seksualne odnose dok su živjeli u Gračanima. Tvrdila je da je taj seks učetvero prošao ugodno i kod Vedrana nije izazvao nikakvu ljubomoru. Međutim, rekla je da su braća, iako su dvojajčani blizanci, imala i neke posve različite osobine, koje su kod Miroslava posebno počele dolaziti do izražaja kad bi pio alkohol. Nakon što su se svi zajedno doselili u stan u Ogrizovićevoj sve je češće počeo konzumirati i drogu.

- Konzumirao je ecstasy i speed, a znao je miješati najrazličitije vrste alkohola. Najprije jednom tjedno, a zatim je drogu uzimao i tri dana u tjednu, nakon čega je imao ispade agresije - rekla je djevojka. Opisala je jednu takvu situaciju na Badnjak ove godine. Miroslav je, kako je rekla, u jednom lokalu na Cvjetnom trgu zaspao za stolom. Kad ga je Vedran pokušao probuditi, šakama je nasrnuo na njega, a zatim i na konobaricu. Nakon toga ih je sve zalio vodom iz čaša na stolu. No drogu su znali i zajedno konzumirati, a učetvero su uzimali MDMA. Bizarna ljubav dva blizanca i dvije djevojke zapala je u probleme kad je Miroslavu zapela za oko jedna puno mlađa djevojka, koja je u njemu vidjela samo prijatelja. Postao je frustriran i agresivan.

Dolores je policiji ispričala da Miroslavova djevojka M. J. više nije mogla trpjeti njegovo ponašanje pa ga je prije mjesec dana ostavila i odselila se iz stana u Ogrizovićevoj.

Uz sve češće ispade agresivnosti, Miroslav je počeo “brijati” i na oružje. Ilegalno je nabavio pištolj koji je u kožnoj futroli nosio sa sobom. Često ga je znao nositi, vaditi, pa ga i uperiti u brata i Dolores. U Army Shopu kupio je i bajunet, koji je neprestano uljio i oštrio. Ponekad se sam rezao po rukama da bi sebi i drugima pokazao koliko je bajunet oštar.

Kap prelila čašu

U takvom nenormalnom okruženju stigla je i Stara godina, koju su njih troje odlučili dočekati zajedno u stanu u Ogrizovićevoj. Spavali su do kasno popodne, a zatim se probudili i večerali krvavice. Miroslav je nakon toga počeo nekontrolirano piti. Nakon dočeka Nove godine Miroslav je, sada već prilično pijan, u jednome trenutku izvukao nož i brata zarezao po leđima. Dolores je, tvrdi, to jako razljutilo i uplašilo. Pomogla je Vedranu skinuti odjeću da bi mu pomogla. Međutim, rana na leđima jako mu je krvarila, pa mu ju je ona pokušala sanirati gazom. Budući da je krvaranje bilo jako obilno, zaključila je da bi Vedran ipak trebao ići na Hitnu da mu zašiju ranu. No, od toga su odustali.

Dolores i Vedran odlučili su se povući u sobu. Vedran je tada počeo plakati u njezinu naručju zbog agresivnog bratova napada. Vidjevši da mu brat plače, Miroslav je došao za njima, zagrlio ga, poljubio u tjeme i počeo mu se ispričavati. Tepao mu je da mu nikada ne bi učinio ništa nažao. Dolores je zatim ustala i ostavila blizance da porazgovaraju. Otišla je u drugu sobu, gdje je preko skypea oko 45 minuta pričala s jednom prijateljicom. U jednom trenutku krajičkom oka vidjela je da je razgovor dva brata ponovno postao agresivan.

Posljednji pozdrav

Miroslav je odjednom zamahnuo prema Vedranu, a on se srušio na pod. Iz rukava mu je počela teći krv. Dolores je u Miroslavovim rukama ugledala bajunet. Vedran je za nekoliko minuta bio mrtav.

Dolores je jučer na svojem Facebook profilu ostavila poruku: R. I. P. my love...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:28