UTVRĐUJE SE UZROK

Eksplozija automobila u Senju: ‘Navodno su bačene dvije bombe, vlasnik nije političar‘

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je Hini da vlasnik automobila "nije političar".

Ilustracija, eksplozija automobila

 Paun Paunović/Cropix

Policija u Senju očevidom utvrđuje uzrok sinoćnje eksplozije automobila u dvorištu 46-godišnjeg vlasnika pa tako i dojave da su na automobil bačene dvije bombe, doznaje se u ponedjeljak iz ličko-senjske Policijske uprave.

Policiji u Senju sinoć je dojavljeno da su iza 22 sata na osobni automobil 46-godišnjaka bačene eksplozivne naprave.

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, oštećen je osobni automobil, a u dvorištu gdje je parkiran traje očevid kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo iz Rijeke.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je Hini da vlasnik automobila "nije političar" te da za sada o uzrocima i motivima eksplozije ne može ništa više reći.

"Navodno su na automobile bile bačene dvije bombe, no još se utvrđuje i vrsta eksplozije i vrsta moguće eksplozivne naprave, mogući počinioci, njihovi motivi i sve druge okolnosti", rekla je Brozičević.

Iz senjske Javne vatrogasne postrojbe doznaje se da vatrogasci nisu intervenirali, odnosno da se eksplozija nije razvila u požar, barem ne neki veći.

"Očito nije bilo potrebe za našom intervencijom, a sada još ne možemo započeti s nikakvim radnjama jer traje očevid", rekao je Hini zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika Zvonimir Lončarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2022 15:49