POLICIJA NA TERENU

EKSPLOZIVNA MISTERIOZNA SNIMKA Tukao i prijetio 24-godišnjaku jer ga je tajno snimao u neobičnom položaju

Split, 280613.U Washingtonovoj ulici u cetvrtak popodne, Bogdan P. ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oruzja pa se zakljucao u kucu. Citava ulica je bila blokirana, a pregovori s policijom trajali su do 5 sati ujutro kada su se ponovno culi pucnji i tada je policija nasilno usla u stan i uhitila Bogdana.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

Zbog misteriozne video snimke, 26-godišnji muškarac iz Šibenika još u subotu je napao 24-godišnjaka i ozbiljno mu prijetio, doznaje SibenikIN jutros u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj.

Kako doznajemo u policiji, 26-godišnjak je bio uvjeren da ga je 24-godišnjak tajno snimao i da posjeduje video snimku na kojoj je on u kompromitirajućem položaju pa je u subotu navečer došao u njegov stan gdje ga je prvo verbalno, a onda i fizički napao te mu ozbiljno prijetio.

Tijekom kriminalističkog istraživanja koje je trajalo sve do jučer, policija nije pronašla navodnu snimku, a napadnuti muškarac u svom je iskazu opovrgavao da ikakva snimka postoji, kažu u policiji. Kako je ta misteriozna video snimka nastala, ako je uopće postojala, i što je na njoj sporno za 26-godišnjaka, u policiji u interesu kriminalističkog istraživanja, nisu mogli reći.

Momak koji je zbog toga prijetio drugom muškarcu, uz kaznenu prijavu za prijetnju, predan je pritvorskom nadzorniku do nastavka kaznenog postupka pred državnim odvjetnikom, piše SibenikIN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:56