ORUŽANA PLJAČKA

FILMSKA PLJAČKA TRGOVINE KOD ZADRA Maskirani razbojinici upali s puškama, zatočili sve u jednu prostoriju, zaposlenicu izudarali kundakom po glavi

Spar, ilustrativna fotografija
 Marko Todorov / CROPIX

Tri maskirana razbojnika ušla su u subotu navečer u novotvoreni Sparov dućan na Jadranskoj cesti u Bibinjama i izvela oružanu pljačku nalik filmskoj, piše Antena Zadar.

Oko 23 sata, pri kraju radnog vremena, trojica muškaraca ušetala su u Spar naoružani puškama i prijetili djelatnicima. U trgovini nije bilo kupaca, a pljačkaši su sve djelatnike zatvorili u jednu prostoriju. Cilj im je bio dokopati se dnevnog prometa koji se sprema u blagajnički sef opremljen bravom s vremenskom odgodom.

– Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu - potvrdio je to Anteni glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan, koji je rekao da su pljačkaši bili grubi i da je ozlijeđena jedna djelatnica.

Naime, kako nije znala šifru blagajničkog sefa, jedan se lopov razbjesnio i nesretnu ženu nekoliko puta udario kundakom puške u glavu. Pretrpjela je teške ozljede bubnjića. Nakon što su shvatili da je sef nemoguće otvoriti, pokupili su novac iz blagajne i pobjegli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:55