OZLIJEĐENE ČETIRI OSOBE

Filmska potjera od Splita do Kaštela: Čovjek za kojim je bila raspisana potraga bježao policiji pa skrivio lančani sudar

Policijski službenici su mu koristeći svjetlosne i zvučne signale izdali zapovijed da se zaustavi, na koju se muškarac oglušio, nastavio vožnju i dao se u bijeg

Muškarac bjezeci od policije izazvao sudar

 Vladimir Dugandzic/Cropix

Policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije danas oko 13.10 sati uočili su osobno vozilo kojim je upravljao muškarac za kojim je bila raspisana potraga i trebalo ga je uhititi, piše Slobodna Dalmacija.

Policijski službenici su mu koristeći svjetlosne i zvučne signale izdali zapovijed da se zaustavi, na koju se muškarac oglušio, nastavio vožnju i dao se u bijeg.

U 13:20 sati, u Kaštel Starom, na Cesti dr. Franje Tuđmana došlo je do prometne nesreće. Naime, muškarac koji je bježao policiji udario je u osobno vozilo, a nakon čega je i službeno vozilo udarilo u vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.

Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći ozljede su zadobile tri osobe (muškarac koji je bježao policiji, osoba koja se s njima nalazila u vozilu i još jedna osoba iz drugog vozila).

Na mjestu događaja su žurne službe, obaviti će se očevid.

image
Vladimir Dugandzic/Cropix
image
Vladimir Dugandzic/Cropix
image
Vladimir Dugandzic/Cropix
image
Vladimir Dugandzic/Cropix
image
Vladimir Dugandzic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:16