SJAJNA REAKCIJA SUSJEDA

FILMSKE SCENE NA JARUNU U 15 POPODNE Policija ganjala dvije sićušne djevojke koje su u bijegu bacale ukradeni plijen, šuška se da nisu iz Hrvatske

 

Zahvaljujući susjedima jedne od stambenih zgrada Ulice Hrvatskog sokola na zagrebačkom Jarunu, danas su nešto prije 15 sati u ruke zagrebačkih policajaca 'pale' dvije serijske provalnice u domove!

Čim je dojava o “roštanju nepoznate dvije žene po susjedinim vratima” zaprimljena na 192, u manje od desetak minuta policija se pojavila na poprištu akcije te utjerala vidnu nelagodu i strah u dvije provalnice koje, čim su ih vidjeli, dale su se u bijeg. Dok su se pokušavale udaljiti s, još uvijek neutvrđenim plijenom, dio stvari su nezvane 'gošće' u bijegu i odbacivale.

Iz PU zagrebačke su nam tek kratko potvrdili kako je očevid u tijeku i da su dvije osobe dovedene u policijsku postaju na obradu.

A prema prvim informacijama, ženski tandem je oko 14.30 sati okomio se na vrata stana jedne Zagrepčanke. U nakani da obiju stan i domognu se tuđih vrijednosti, nisu ih spriječila ni protuprovalna vrata koja su, pomoću sofisticiranog alata, obile izbivši cilindar bravu. Očevici koji su se okupili ispred zgrade te s nevjericom promatrali dvije sićušne, i poprilično prestrašene djevojke, kažu da su bile starosti između 20 i 30 godina, te su načuli da je jedna od njih iz Rumunjske ili Bugarske.

Jesu li njih dvije odgovorne i za seriju provala po susjednim naseljima unazad mjesec dana i jesu li imale i pomagače koje su ih čekali u nekom od vozila u neposrednoj blizini, doznat će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:08