TEŠKA NESREĆA

Fordom se zabio u Passata pa pomeo troje pješaka: Vozač Volkswagena bori se za život...

Ford je udario u prednju desnu bočnu stranu Volkswagena, a nakon udarca došlo je do zanošenja oba vozila

Nesreća se dogodila u ulici Matije Gupca u Bjelovaru

 PU bjelovarsko-bilogorska

Vozač VW Passata star 83 godine zadobio je ozljede opasne po život, a još je pet osoba ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14.20 sati na križanju u ulici Matije Gupca u Bjelovaru, javlja MojPortal.

Policija je izvijestila kako je nesreću skrivio 83-godišnji vozač automobila marke VW Passat bjelovarskih registracijskih oznaka koji se kretao ulicom Matije Gupca, a koji se dolaskom do križanja sa Zagrebačkom ulicom i ulicom Vladimira Nazora nije zaustavio na znak STOP.

Udario u zid kuće

- Ušao je u raskrižje i oduzeo prednost osobnom automobilu marke Ford bjelovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnjak koji se kretao Zagrebačkom ulicom - kažu u policiji i dodaju kako je Ford tom prilikom udario u prednju desnu bočnu stranu Volkswagena, a nakon udarca došlo je do zanošenja oba vozila.

Od siline udarca, Ford Mondeo je odbačen udesno te je prednjim dijelom udario u pješake u dobi od 59, 54, i 25 godina koji su stajali na nogostupu u Ulici Vladimira Nazora, čekajući zeleno svjetlo za pješake na semaforu. Ford je potom udario u zid kuće na kućnom broju 33.

Nitko nije bio pijan

- U prometnoj nesreći 83-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok su pješaci u dobi od 59, 54 i 25 godina te putnice iz Forda u dobi od 40 i 73 godine zadobili tjelesne ozljede - napominju u policiji ističući kako vozači Volkswagena i Forda nisu vozili pod utjecajem alkohola.

MojPortal doznaje kako je 83-godišnji vozač Passata imao važeću vozačku dozvolu.

U vezi prometne nesreće slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:32