IMA LI KOGA ZA VOLANOM?

FOTO: BIZARNA NESREĆA NA BRZOJ CESTI KLIS-SOLIN Policija i vatrogasci zatekli automobil na zaštitnoj ogradi, a od vozača ni traga ni glasa!

 
 Facebook / Vatrogasci Klis

U noći s ponedjeljka na utorak dogodila se prometna nesreća na brzoj cesti Klis – Solin kod tunela Mihovilovići. Zbog osiguranja mjesta nezgode od mogućeg požara na intervenciju je upućen DVD Klis s jednim vozilom i tri vatrogasca.

Kako doznaje Dalmacija Danas, automobil marke Passat, vjerojatno uslijed neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad vozilom te je udario u zaštitnu betonsku ogradu te je stražnjim dijelom automobila završio na gornjem dijelu betonske ograde.

– Zaprimili smo dojavi da je nešto prije ponoći na državnoj cesti D1 kod tunela Mihovilovići došlo do prevrtanja vozila.

Izlaskom na teren, policija je zatekla vozilo, ali ne i vozača koji se udaljio s mjesta nesreće. Očevidom je utvrđeno da je nastala šteta na kutiji električne instalacije u vlasništvu Županijskih cesta. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Vozilo je prevezeno vučnom službom. Policija će utvrditi vlasnika vozila po registarskim oznakama, a potom će se utvrditi tko je upravljao vozilom. Kada se to utvrdi, protiv vozača, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, bit će podnesene odgovarajuće prijave – kazala je za portal Dalmacija Danas Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:19