POŽAR U GUNDULIĆEVOJ

FOTO: BUKTINJA U CENTRU ZAGREBA Izgorio skupocjeni Audi A8 Sunčice Lalić i Dragana Jurilja

Provedenim očevidom je utvrđeno da je riječ o električnom kvaru na instalacijama
 Damjan Tadic / CROPIX

ZAGREB - Jutros u 3 sata u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici došlo je do požara na automobilu Audi A8 u vlasništvu supružnika Sunčice Lalić i Dragana Jurilja, nekadašnje manekenke i prvaka borilačkih vještina, koji sada vode nekoliko poslovnih projekata.

Požar su ugasili vatrogasci, a vatra je počela gorjeti na prednjoj strani automobila pa se proširila na ostatak vozila.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je riječ o električnom kvaru na instalacijama u prednjem dijelu vozila, a to nam je potvrdio i sam vlasnika automobila Dragan Jurilj.

- Auto sam kupio prije 6 mjeseci u Auto Exclusivu, godište 2004., jako lijepo izgleda, ali očito je bio pun grešaka, ispričao nam je vlasnik Audija.

- Nedavno sam išao ugraditi iPod i nije radio, pa su me upozorili da može biti problem negdje sa strujom, ali zbog puno posla nisam odmah išao. Još sam se dva, tri puta vraćao u servis, ali dečko koji mi ga je prvotno ugradio više nije radio, a drugi dečki to nisu očito znali, rekao je Jurilj te dodao:

- Zbog ugrađenog iPoda koji nije funkcionirao pokvario se akumulator, pa sam ga išao mijenjati. Automehaničar mi je rekao da struja ne vuče dobro, pa da ni ovaj drugi neće dugo trajati, ispričao je Jurilj koji je auto noćas parkirao u Gundulićevoj.

- Jutros u 3 vratio sam se kući, a pored mene je bila parkirana policija u blizini, a 20 minuta po ulasku u stan policajci su mi zvonili na portafon da mi auto gori, ispričao je Jurilj.

Kada je stigao ispred stana vidio je da joj mu je svjetlo na kontrolnoj lampici ostalo upaljeno, ali je zaključao autom misleći da će se ugasiti.

- Nažalost, na ovakav loš način naučio sam lekciju, priznaje Jurilj.

Automobil nije kasko osiguran, a prilično je oštećen u požaru. Šteta je procijenjena na 15-20.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:32