VATROGASCI NA DJELU

FOTO: BUKTINJA USRED SPLITA Gusti dim i vatra zacrnili nebo u Splitu, uzrok požara nepoznat

Pripadnici javne vatrogasne postrojbe brzo su izišli na teren i u roku od pola sata lokalizirali su požar i spriječili veću materijalnu štetu
Nešto iza 15 sati izbio požar na vulkanizerskoj radnji Šakić u Velebitskoj ulici. Planule su gume ispred radionice, a vatra je zahvatila i prednji dio dućana. Vatrogasci su stigli nakon nekoliko minuta. Istraga je u tjeku.
 Tom Dubravec / CROPIX

Gusti dim i vatra su zacrnili nebo na križanju Paraćeve i Velebitske ulice u Splitu u subotu oko 15.15 sati, javlja Slobodna Dalmacija. Požar je izbio pod još neutvrđenim okolnostima na vanjskom djelu Šakić Obrta smještenog na adresi Velebitska 64.

Isprva su počele gorjeti gume na vanjskom djelu objekta, a zatim je vatra zahvatila i dio radionice. Pripadnici javne vatrogasne postrojbe brzo su izišli na teren i u roku od pola sata lokalizirali su požar i spriječili veću materijalnu štetu.

Obrt Šakić ima vulkanizersku radnju, veleprodaju i auto servis, a razmjeri štete i uzrok požara znat će se kada se završi očevid. Policija je odmah po dojavi izišla na teren, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:43