POZIV U POMOĆ

FOTO: 'DOLAZITE ŠTO PRIJE!' Vatrogasci u Požegi sinoć su imali prilično neobičnu intervenciju, pogledajte gdje je zapeo jedan njihov sugrađanin

 
 Pozega.eu

Nesvakidašnji i pomalo neobičan poziv iza 22 sata primila je prijemno-dojavna jedinica požeške Hitne medicinske pomoći.

- Dolazite što prije možete, susjed se zaglavio na ogradi i nabio na šiljke - pretpostavlja se da je tako glasio poziv u pomoć iz požeške Ulice Kneza Branimira, javlja lokalni portal Pozega.eu.

U rekordnom vremenu na mjesto nesvakidašnjeg događaja stigla je ekipa Hitne pomoći s liječnikom koji su u prvom trenutku pokušali “unesrećenom” pomoći, ali nisu uspjeli. Ništa drugo nije preostalo već pozvati i vatrogasce u pomoć.

Na intervenciju su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su koristeći se 'fleksericom' prerezali ogradu i skinuli stariju mušku osobu.

U pomoć je priskočio i jedan policijski službenik (D.K.) koji je spretno preskočio tu ogradu i s druge strane pomogao vatrogascima da se prilikom rezanja unesrećeni još više ne ozlijedi.

Kako doznaje portal Pozega.eu, stariji muškarac zaboravio je ili zagubio ključ od ulaza u dvorište obiteljske kuće.

Prema svemu sudeći, bio je uvjeren da može preskočiti ogradu i ući u svoje dvorište, ali mu to nije pošlo za rukom pa je ostao zaglavljen na ogradi.

Medicinska ekipa je po skidanju unesrećenog s ograde pružila prvu pomoć, a daljnje liječenje i pregledi nastavljeni su u požeškoj bolnici.

Pozega.eu
Pozega.eu

Pozega.eu
Pozega.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:47