DETALJI TRAGEDIJE

FOTO: JUTARNJI NA MJESTU STRAVIČNOG UBOJSTVA Petrinjac u gluho doba noći ušao u zgradu policije: 'Ubio sam svoju Jadranku!'

 
Kuća u kojoj je 45-godišnji Petrinjac D.B. ubio svoju nevjenčanu suprugu. Fotografija policajca u sredini je ilustracija
 Mate Piškor

Oko dva sata iza ponoći u srijedu 23. svibnja 45-godišnji Petrinjac D. B. ušao je u zgradu policije u Petrinji i rekao: „Ubio sam svoju Jadranku!".

Policajci su ga odmah uhitili, a u kući broj 12 u Ulici Slavoljuba Kostinčera našli su mrtvu vlasnicu kuće Jadranku Šošić (43). Ubijena je nožem, oko 1,30 sati. Policija istražuje motive ovog zločina, a kako nam je potvrđeno, u policijskoj evidenciji nema nikakvih zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira ili nasilja u njihovoj nevjenčanoj zajednici.

Mate Piškor
Kuća u kojoj je 45-godišnji Petrinjac D.B. ubio svoju nevjenčanu suprugu

Osumnjičeni za ubojstvo D. B. je u pritvoru, a istragu vodi županijska državna odvjetnica u Sisku Jadranka Huskić.

Od Ive Dvorski, policijske službenice za odnose s javnošću PU Sisačko-moslavačke potvrđeno nam je kako je zbog sumnje na ubojstvo uhićen 45-godišnji muškarac nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Mate Piškor
Kuća u kojoj je 45-godišnji Petrinjac D.B. ubio svoju nevjenčanu suprugu

Susjedi u mirnoj petrinjskoj Ulici Slavoljuba Kostinčera nisu ni znali da se tijekom noći u njihovu susjedstvu dogodio zločin. Tek su od novinara doznali da im je ubijena susjeda, jer je očevid proveden u gluho doba noći. Nije se čula nikakva svađa, tučnjava, vika.

Nisu čuli ni policiju kada je došla, niti istragu. Jedino je jedna susjeda iz kuće prekoputa, vidjela kako rano ujutro u srijedu mrtvozornici iznose tijelo ubijene žene.

Mate Piškor
Kuća u kojoj je 45-godišnji Petrinjac D.B. ubio svoju nevjenčanu suprugu

Od susjeda smo doznali da je kuću ubijena Jadranka izgradila s bivšim suprugom s kojim se razvela prije više godina. Nisu rođeni Petrinjci, došli su iz BiH, iz okolice Dervente. Djeca ubijene, navodno, žive u Njemačkoj, a s D. B. je u vezi nekoliko godina.

Nisu bili pričljivi, nisu se družili sa susjedima pa nam nitko od prvih susjeda nije znao ništa reći o osumnjičenom za ubojstvo. Tek je jedan susjed, koji je okupljene novinare došao pitati što se dogodilo, rekao kako je znao da je među nevjenčanim supružnicima bilo trzavica, navodno zbog njegove ljubomore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:14