DRAMA U ZRAKU

FOTO: KOD OTOKA ZLARINA PRISILNO SLETIO HELIKOPTER Policija: U njemu su bile tri osobe, dvije su zatražile liječničku pomoć!

 
 Jordanka Grubač / HANZA MEDIA

Kod otoka Zlarina u uvali Oštrica zbog kvara je prisilno sletio helikopter, a od tri osobe koje su bile u helikopteru, dvije osobe zatražile su liječničku pomoć, doznaje se Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

- Utvrđeno je da je helikopter prisilno sletio na otok Zlarin radi kvara. Tri osobe su bile u helikopteru, od koji su dvije zatražile liječničku pomoć - potvrdila nam je Marica Kosor, glasnovornica šibenske Policije.

Kako doznajemo od Antonija Biberice, predsjednika Mjesnog odbora Zlarina, koji je među prvima stigao na mjesto nesreće, helikopter je sletio na zemljište u blizini plaže Bučine.

Jordanka Grubač / HANZA MEDIA

- Pilot helikoptera je neozlijeđen, dok je dvoje putnika prošlo s manjim ogrebotinama - kazao nam je Biberica.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o civilnom helikopteru koji je prevozio turiste, a očevici kažu da su prije prisilnog slijetanja vidjeli kako ispadaju dijelovi helikoptera, javlja Hina.

Jordanka Grubač / HANZA MEDIA

Prema izjavama očevidaca, letjelica je iznad otoka počela gubiti visinu, nakon čega se survala, a pilot je uspio aterirati na ledinu. Dijelovi helikoptera, tvrde, mogu se pronaći po cijelom otočiću, javlja Slobodna Dalmacija.

Jordanka Grubač / HANZA MEDIA

Inače, letjelica je u vlasništvu tvrtke Zorana Matića Eudora iz Vodica.

Jordanka Grubač / HANZA MEDIA

Jordanka Grubač / HANZA MEDIA

Pogledajte fotogaleriju:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:53