NEZAPAMĆENI ZLOČIN

FOTO: LICA ŽRTAVA MONSTRUMA S KAJZERICE Maja mu je bila zaručnica, Josipa njena sestra, nije imao milosti ni za 10-godišnjeg dječaka

Igor Nađ ustrijelio je Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera
 Facebook

Zagreb, a ni Hrvatska od osamostaljenja ne pamti zločin kakav se dogodio u noći s četvrtka na petak u četvrti Kajzerica. Taksist Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, iz još nepoznatih motiva ubio je šest osoba - tri žene, dva muškarca i dijete (10). Na koncu je nakon nekoliko sati bježanja od policije presudio i sebi.

Policija ga je locirala na području Brezovice, no umjesto da se preda, Nađ je izašavši iz automobila počinio samoubojstvo. Na mjestu zločina na Kajzerici pronađena je živa dvomjesečna beba koja je nakon pregleda u KBC Zagreb, zbrinuta u odgovarajućoj ustanovi.

- Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji - rekao je za Jutarnji poznanik Igora Nađa.

Facebook
Maja Tojagić i Igor Nađ

Igor Nađ ustrijelio je Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze.

Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Facebook

Načelnik zagrebačke Policijske uprave Marko Rašić je na konferenciji za novinare u petak potvrdio da je Nađ bio u vezi s ubijenom i da je preživjelo dijete njegovo.

Facebook
Maja Tojagić sa sinom

Prema objavama na društvenim mrežama Maja i Igor su bili zaručeni, no njihove posljednje zajedničke fotografije objavljene su u siječnju prošle godine.

Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica, rekla je u petak za medije da su ih poznavali kao mirnu obitelj:

- To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna.

Facebook
Maja Tojagić i Igor Nađ

Bivša kolegica Maje Tojagić s kojom je radila prije nekoliko godina rekla je za RTL:

- Maja je bila dobra cura i dobra kolegica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio k njoj na masažu i tako je započela njihva veza. Ona je bila rastavljena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam što se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam je li beba koja je preživjela njezino i Igorovo dijete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na fejs tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i s bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. listopad 2022 03:30