TEŠKA PROMETNA U ZAGREBU

FOTO Motociklist se sudario s automobilom: 'Ležao je na trbuhu i nije bio pri svijesti'

 Snimio čitatelj

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 19:30 sati u Zagrebu stradao je vozač motocikla. Motociklist se sudario s osobnim automobilom na križanju Ulice Ivane Brlić Mažuranić i Ulice Jurja Šižgorića te je nakon sudara ostao ležati na cesti.

U pomoć su mu priskočili građani, a ubrzo je na mjesto nesreće došla Hitna pomoć koja je odvezla muškarca u Vinogradsku bolnicu. Njegove ozljede nisu još poznate, ali svjedoci nesreće kažu kako je muškarac bio bez svjesti sve do dolaska Hitne.

- Hitna je došla za 10 minuta, za koliko i policija. Muškarac je ležao na trbuhu i nije bio pri svijesti. U pomoć su mu odmah priskočili ljudi iz obližnjeg kafića, a kada su ga stavljali na nosila on je bio nepomičan. Nije ni malo trzao ili ispuštao ikakav zvuk - rekla je svjedokinja te dodala da su na cesti svugdje bili dijelovi smrskanog motora.

Snimio čitatelj

Policija obavlja očevid, a točan uzrok nesreće bit će poznat tek nakon očevida. Promet je bio blokiran do završetka očevida, a prije dolaska policije promet je regulirao zaštitar Sokol Marića.

- Dok nije policija došla promet je regulirao zaštitar Sokol Marića. Ne znam je li iz obližnje kladionice ili kafića ili se tamo slučajno našao, ali on je radio red dok nije došla policija- rekla je svjedokinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:24