INCIDENTNO PRIVOĐENJE

FOTO: NAPETO U RIJEČKOM USKOKU Razbijen veliki narko lanac, jedan od brojnih privedenih nasrnuo nogom na televizijskog snimatelja

 Sergej Drechsler/Novi list/EPH

Ukupno je trinaest osoba privedeno na ispitivanje u riječki USKOK nakon što je okončana velika akcija u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, uhićeno 30 osumnjičenika povezanih uz trgovinu drogom.

Policija još ne precizira za što se točno tereti privedene, no neslužbeno, radi se o narko lancu koji je krijumčario, dopremao i distribuirao razne vrste droga na riječkom području. U pitanju su, navodno, marihuana, kokain i anfetamin.

FOTOGALERIJA: Privođenje osumnjičenih

Uhićenja su rezultat višemjesečnog kriminalističkog istraživanja koje je još u tijeku pa se očekuju i nova privođenja. U akciji su u posljednja tri mjeseca praćeni deseci osoba umješanih u trgovinu drogom.

Privođenje nije prošlo bez izgreda. I dok je jedan od privedenih 'počastio' okupljene novinare i fotoreportere pogrdnim riječima, vrijeđajući im članove obitelji, drugi nije stao na tome.

Vidno iznerviran medijskom pompom pokazao je jasnu želju da fizički kazni takav novinarski interes. U jednom trenutku je, uz pogrdne riječi, čak nogom krenuo prema kamermanu jedne televizijske kuće, piše Novi list .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:09