TEŠKO STRADALA 12-GODIŠNJA DJEVOJČICA

FOTO: 'Nepomično je ležala u lokvi krvi, Hitne nije bilo 40 minuta'

Okupljeni mještani Severina kod Bjelovara pokušali su na sve načine pomoći teško ozlijeđenoj Nikolini M. (12) pa su kantama hladne vode oko vrući asfalt oko nje, dok su ostali nad njom držali plahte kako bi je zaštitili od sunca
 Leon Hribljan/Bjelovarski list/CROPIX

SEVERIN - Nikolina M. (12) teško je stradala u prometnoj nesreći u mjestu Severin nakon što je na nju oko 15.20 sati velikom brzinom naletio vozač passata bjelovarskih registracija.

Od siline udarca nesretna je Nikolina odbačena dvadesetak metara dalje od mjesta udarca i nepomično u lokvi krvi ostala ležati na asfaltu. Nesreća se dogodila neposredno ispred njene kuće, a Nikolina je u trenutku nesreće pretrčavala cestu.

Mještani su domah pozvali policiji i hitnu pomoć koja je zbog ostalih intervencija, stigla tek za 40-ak minuta. Okupljeni mještani pokušali su na sve načine pomoći ozlijeđenoj Nikolini pa su kantama hladne vode oko vrući asfalt oko nje, dok su ostali nad njom držali plahte kako bi je zaštitili od sunca.

- Jadna curica je nepomično ležala u lokvi krvi, a mi smo je na sve načine pokušali rashladiti. Još uvijek ne mogu vjerovati da je kolima hitne pomoći trebalo 40 minuta da dođe ne mjesto nesreće. Nadam se da će Nikolina biti dobro - kazao je susjed Njegovan.

Ozlijeđena djevojčica prevezena je u bjelovarsku Opću bolnicu, a u kakvom se stanju nalazi, još uvijek nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:38