PROMETNA NESREĆA

FOTO: NOVI SUDAR NA JEDNOM OD NAJPROMETNIJIH KRIŽANJA U SPLITU: Samo pukom srećom nisu stradali i pješaci: 'Ovaj dio grada postao je tempirana bomba!'

 
 Vojko Bašić / CROPIX

Opet prometna nesreća na križanju Ulice hrvatske mornarice i Domovinskog rata!

U subotu popodne, negdje iza 16 sati, na najkritičnijem i najopasnijem križanju u gradu Splitu došlo je do sudara dvaju automobila u kojima, ovoga puta na sreću nije bilo teže ozlijeđenih. Dva automobila pretrpjela su veliku štetu, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema prvim informacijama u jednom se automobilu nalazilo dvoje ljudi, a u drugome automobilu jedna osoba. Hitna pomoć došla je u rekordnom roku, a putnici koji su sudjelovali u prometnoj nesreći u totalnom su šoku!

- Opet ista stvar, pa ovo stvarno više nije normalno, šta više napraviti da se ovakve piz****** ne događaju - ljutito su nam u prolazu komentirali svjedoci ove nesreće.

- Možda kružni tok da naprave - dodali su.

- I svaki dan, al' baš svaki opet prolaze i skreću gdje je zabranjeno, i nikoga nije briga... S obzirom da živim blizu, dok čekam na prijelaz preko pješačkog, naslonim se doslovce na staklenu stijenku obližnje pekare. Ovaj dio grada postala je prava tempirana bomba. Jest da je danas i sklisko, što je jednim dijelom utjecalo na ovo što se dogodilo ali... - šokirani su bili svjedoci.

Pukom srećom ovoga puta nije nitko nastradao, a sreća da na korniži gdje je 'odletio' drugi automobil nije bilo prolaznika. Sva sreća da nije bilo dječjih kolica i male djece.

Da jest, vjerojatno bi sada pisali o još jednoj smrti u prometu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:44