HOROR U ŠPANSKOM

FOTO: NOŽEM UBIO SUPRUGU I DIJETE PA HTIO ZAPALITI STAN PRIJE SKOKA U SMRT Oglasio se i MORH, otkrili su što je Željko K. radio u vojsci

Muškarac je ozlijedio i baku ubijene (85) koja je prevezena u bolnicu na Svetom Duhu
 Rako Šuvar / CROPIX

NOVO 15.20 - Tehnički ministar obrane Ante Kotromanović izjavio je u petak u Splitu kako nema dovoljno informacija o tragediji u kojoj je djelatna vojna osoba ubila suprugu i kćer te se nakon toga bacila sa zgrade u zagrebačkom naselju Španskom, pri čemu je dodao kako je u zadnjih nekoliko godina pojačana liječnička briga za pripadnike Oružanih snaga.

-----------------------

12.00 - Iz MORH-a su objavili kratko priopćenje u svezi događanja u Španskom.

U zagrebačkom naselju Špansko, u ulici Milana Rešetara, danas, 8. siječnja 2016. godine u jutarnjim satima (oko 7.30 sati) smrtno je stradao pripadnik Oružanih snaga RH, a u stanu su pronađene i dvije mrtve osobe. Riječ je o 50-godišnjem pripadniku OS RH, voditelju Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu, koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1996. godine.

Po nalogu Državnog odvjetništva provode se izvidi, a državni odvjetnik ujedno je ovlašten za davanje izjava o ovom slučaju.

-----------------------

11.30 - Počeli su curiti detalji jutarnje drame u Španskom. Muškarac je svoju suprugu i kćer ubio nožem, a navodno je i pokušao zapaliti stan prije skoka u smrt.

-----------------------

10.22 - Muškarac koji je skočio za zgrade djelatna je vojna osoba, potvrđeno je Jutarnjem listu

-----------------------

10.20 - Pedestogodišnji muškarac skočio je jutros u 7,30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni se mrtvi žena i dijete te ozlijeđena starija osoba, izvijestila je na mjestu događaja zagrebačka policija.

Muškarac je u 7,30 sati u Ulici Milana Rešetara 44 počinio samoubojstvo skočivši sa četvrtog kata. U njegovu stanu pronađena su tijela žene (1984.) i dijeteta (2012.), te ozlijeđena starija osoba (1931.) koja je prevezena u bolnicu Sveti Duh. Muškarac koji je skočio sa zgrade je na putu prema bolnici preminuo u kolima Hitne pomoći, izjavila je novinarima voditeljica Službe za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

-----------------------

>>> FOTOGALERIJA Vojna policija na mjestu događaja

10.00 - Reporter Jutarnjeg s lica mjesta javlja da je na terenu i dosta vojnih policajaca, tako da se pretpostavlja da je samoubojica bio vojno lice. Dnevnik.hr javlja da su u stanu navodno pronađena tijela žene i djeteta (4) muškarca koji je skočio s prozora.

-----------------------

NOVO 9.15 - Policajci koji su došli na mjesto tragedije zatekli su groznu scenu - stan u kojem su ležali mrtvi ljudi prepun je krvi...

-----------------------

ZAGREB - U ulici Milana Rešetara 44 u Zagrebu nepoznati muškarac ubio se skokom s visine u petak oko 8.30 sati.

Policija je u stanu pronašla još dva tijela.

Očevid je u tijeku.

Uskoro opširnije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 04:58