PRESTRAŠNO

FOTO: OD AUTOMOBILA NIJE OSTALO BAŠ NIŠTA, PRAVO JE ČUDO DA JE NETKO OSTAO ŽIV UNUTRA Pogledajte šokantne fotografije s mjesta nesreće u Dragovcima

 
 MUP, Facebook

Dvojica mladića poginula su, a dvojica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 21,45 sati u Dragovcima kod Nove Kapele, kada je zbog prebrze vožnje vozač prešao u suprotni trak, sletio u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a zatim i u parkirani automobil te pročelje kuće.

Na mjestu nesreće umrli su 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško su ozlijeđeni te su prevezeni u novogradišku bolnicu, izvijestila je u petak slavonsko-brodska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno da je 21-godišnji vozač osobnog automobila zbog nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće, navodi se u priopćenju.

MUP

U međuvremenu, policija je objavila fotografije s mjesta nesreće koje možda najbolje svjedoče o kakvom se udaru radilo. Od automobila nije ostalo baš ništa, čak je i teško prepoznati o kojem se tipu automobila radi i pravo je čudo da je netko ostao živ unutra.

Izgled olupine potvrđuje i riječi gospodina Željka Drkuleca koji je za portal SB Online rekao da vatrogasci u prvom trenutku nisu ni primijetili da je još jedna osoba zarobljena u smrskanom automobilu.

MUP

- Vozač je ispao iz automobila jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da "ima još jedan - ispričao je za SB Online Željko Drkulec.

MUP

MNK Brod 035 na svoj FaceBook stranici napisao je kako je jedan od poginulih osoba njihov igrač 18-godišnji Jure Bogdanović koji je igrao za juniorsku ekipu, a ove godine zaigrao je i za seniore.

MNK Brod 035 izražava duboku sućut obitelji, rodbini i prijateljima poginulog Jure uz poruku: “Jure, ostaješ dio naše ekipe! Čuvaj nas odozgor!”

Jutarnji doznaje da je automobilom upravljao Stjepan Rotar, inače pripadnik HV-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:33