TRAGIČAN DOGAĐAJ

FOTO: POLICIJA OBJAVILA DETALJE STRAVIČNE NESREĆE U DUBRAVI Muškarcu pozlilo u vožnji pa se zabio u 39-godišnju pješakinju

Vozaču koji je jučer oko 13.20 sati svojom Toyotom naletio na pješakinju koja je stajala na početku pješačkog na nogostupu Avenije Dubrava i nakon čega se zabio u stup i preminuo, najvjerojatnije je pozlilo.

Utvrdila je to zagrebačka policija nakon provedenog očevida, ali još se uvijek čekaju rezultati obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku koji će pokazati je li smrt nastupila tijekom vožnje ili kao posljedica prometne nesreće.

Do nesreće je došlo kada je 64-godišnji muškarac vozio Toyotu zagrebačkih oznaka južnim kolnikom Ulice Dubrava u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom pozlilo mu je u vožnji pa je izgubio svijest i autom nekontrolirano sletio ulijevo na nogostup na kojem se u tome trenutku, dok je čekala da se upali zeleno svjetlo za pješake, bila 39-godišnja žena.

Nesretna pješakinja je odbačena, kako su nam rekli jučer svjedoci nakon nesreće, desetak metara dalje prema tramvajskom stajalištu, a Toyota se zabila u stup javne rasvjete.

Pješakinja je hospitalizirana u teškom stanju u KB Dubrava i stabilno je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:56