TAJNA OBITELJSKE KUĆE

FOTO: POLICIJA OPET PRETRAŽIVALA KUĆU OBITELJI DOMINIĆ U potrazi za novim dokazima iz kuće su iznijeli nekoliko vreća raznih predmeta

 
Policija iznosi vreće iz kuće u kojoj je nađeno tijelo Jasmine Dominić
 Željko Hajdinjak / Hanza Media

Pretres obiteljske kuće Srnec u Palovcu, u kojoj je u subotu nađeno tijelo Jasmine Dominić, završio je u 11:15.

Policajci su stigli već u ranim jutarnjim satima, a nakon nekog vremena iz obiteljske kuće Srnecovih u Novoj 29 u Palovcu iznijeli su nekoliko vreća raznih predmeta među kojima će tražiti dokaze u vezi ubojstva.

Policija je jutros prije početka pretrage imala problem s pronalaženjem svjedoka koji su obavezni prisustvovati pretrazi, obzirom da su svi ukućani potencijalni svjedoci u postupku i rođaci okrivljene. Nakon 15-ak minuta policajci su se vratili sa svjedocima pretrage pa se pretpostavlja da su ih dovezli iz nekog od susjednih mjesta.

Osim policajaca, od drugih osoba na pretrazi su bila prisutna dvojica svjedoka, kao i branitelj Smiljane Srnec, čakovečki odvjetnik Krešimir Golubić.

Nije poznato što su točno policajci tražili, ali se pretpostavlja da tragaju za predmetom izvršenja strašnog zločina, ali možda i neke druge tragove koji bi mogli potkrijepiti tvrdnje tužiteljstva da je Smiljana Srnec usmrtila svoju sestru Jasminu. Eventualno bi se moglo raditi o nekakvom pisanom tragu ili nekim drugim predmetima u kući za koje se možda sumnja da bi mogli biti poveznica s ubojstvom.

Kako smo ovih dana čuli od brojnih mještana u Palovcu, zanimljivo je da je dugi niz godina potkrovlje kuće bilo nenastanjeno i da mnogi od njih iako su znali za potkrovlje kuće, tvrde da je on dugo godina bio neuređen i da nitko ondje nije stanovao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:37