TRAŽI SE LOPOV

FOTO Poznajete li ovog čovjeka? On je opljačkao banku u Bjelovaru!

BJELOVAR - Policija poziva u pomoć građane da im pomogne pri identificiranju i hvatanju pljačkaša koji su u petak oko 15 sati orobili poslovnicu Erste & Steiermarkische banke u Hercegovcu. Objavljene su snimke lopove na ulazu u poslovnicu.

Osim fotografija, policija je dostavila i opis. Prvi je muškarac star oko 25 godina, visok oko 175 centimetara i težak oko 65 kilograma, izrazito je mršav, a na glavi je imao crnu vunenu kapu i navučenu kapuljaču od majice, traper-hlače, tenisice i kožne rukavice. Drugi je opisan kao momak u dobi između 22 i 24 godine starosti, visine oko 165 centimetara i težine oko 70 kilograma, okruglih obraza. Na glavi je imao crnu vunenu kapu i tamne naočale, a na sebi crnu kožnatu jaknu, traperice, tenisice i kožnate rukavice.

Ako imate ikakvu informaciju o počiniteljima, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovite telefon 192. Informacije se mogu dostaviti i e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:03