UZELI NOVAC

FOTO: PREPOZNAJETE LI OVE PLJAČKAŠE Policija traži razbojnike zbog oružane pljačke u Makarskoj

 PU splitsko-dalmatinska

Splitsko-dalmatinska PU objavila je fotografije osoba, koje dovodi u svezu s razbojništvom, počinjenim 22. lipnja 2014. u mjenjačnici u ulici Kralja Zvonimira u Makarskoj, kada je, uz prijetnju pištoljem, otuđen novac.

Prema saznanjima, radi se o dvojici muškaraca, od kojih je jedan starosti 25-30 godina, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, crne kratke kose, a u vrijeme počinjenja kaznenog djela je bio odjeven u ružičastu majicu kratkih rukava, kratke sive hlače, crne tenisice, dok je na glavi imao kapu s logom Chicago Bullsa i crne sunčane naočale, piše Slobodna Dalmacija.

Drugi muškarac je također starosti 25-30 godina, srednje tjelesne građe, visine 170-180 cm, u vrijeme počinjenja kaznenog djela odjeven u žutu majicu bez rukava, plave traper hlače dužine do koljena i tenisice Adidas, a na glavi je imao kapu „šiltericu“ crveno-crne boje i crne sunčane naočale.

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

Mole se građani, ukoliko raspolažu informacijama o navedenim osobama, da pristupe u najbližu policijsku postaju ili da se jave na telefon 192, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:16