ZARILA MU NOŽ U VRAT

FOTO: SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO I ZAVIO U CRNO VARAŽDINSKI KRAJ Obitelj i prijatelji oprostili se od omiljenog bajkera kojeg je ubila bivša cura

 HANZA MEDIA

Shvana obitelj i prijatelji oprostili su se danas na gradskom groblju od omiljenog varaždinskog bajkera, 30-godišnjeg Nikole Tureka, čiji je život okončala bivša djevojka zarivši mu nož u vrat.

Među onima koji su mu došli reći zbogom nalazilo se i puno onih koji nisu Nikolu osobno poznavali, ali su ostali dirnuti tragedijom koja je iz naše sredine zauvijek otrgnula mladića pred kojim je tek trebao biti život. Došli su i njegovi prijatelji motoristi, koji su se okupili izvan groblja kako bi tijekom minute šutnje u znak počasti svom prijatelju Nikoli turirali motore. Tako Nikola nije ispraćen uz šutnju, nego uz zvuk koji je tijekom života najviše volio, piše eVaraždin.

Nikola je u noći s petka na subotu u varaždinskoj bolnici podlegao ozljedama nakon što je izgubio previše krvi, što je bila posljedica napada nožem.

Njegova bivša djevojka Nuša Bunić, koja je mladića izmamila iz kuće u gluho doba noći, a potom ga u automobilu dokrajčila nožem, nalazi se u istražnom zatvoru gdje je smještena zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela za koje je osumnjičena.

Policajcima je ispričala ga je ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:07