TROJE POGINULIH

FOTO: SMRSKANI AUTO IZVLAČILI IZ PROVALIJE OD 20 METARA Poginula mlada Amerikanka, dvojica Talijana u bolnici

Vlaka, Senj, 180713.Jedna je osoba poginula, a dvije tesko ozlijedjene u prometnoj nesreci koja se jutros dogodila na drzavnoj cesti D-8 (Jadranska magistrala) ispred mjesta Vlaka nedaleko Jablanca. Prilikom slijetanja osobnog automoblia Fiat Punto talijanskih registarskih oznaka u 20-ak metara duboku provaliju poginula je putnica, mladja Amerikanka, a dvojica Talijana prebacena su u rijecku bolnicu s teskim tjelesnim ozljedama. Punto se kretao iz smjera Senja prema Jablancu, a dojava o nesreci stigla je oko 7:30 sati. U akciji izvlacenja tijela sudjelovali su i pripadnici GSS-a (Gorska sluzba spasavanja). Uzroci nesrece utvrdit ce se policijskim ocevidom.Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimaš / CROPIX

Jedna je osoba poginula, a dvije teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na državnoj cesti D-8 (Jadranska magistrala) ispred mjesta Vlaka nedaleko Jablanca.

Prilikom slijetanja osobnog automoblia Fiat Punto talijanskih registarskih oznaka u 20-ak metara duboku provaliju poginula je putnica, mlađa Amerikanka, a dvojica Talijana prebačena su u riječku bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama.

Punto se kretao iz smjera Senja prema Jablancu, a dojava o nesreći stigla je oko 7:30 sati. U akciji izvlačenja tijela sudjelovali su i pripadnici GSS-a (Gorska služba spašavanja). Uzroci nesreće utvrdit će se policijskim očevidom.

Jedna osoba poginula kod Trogira

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila nedaleko od Trogira jedna je osoba poginula, a druga je u teškom stanju prevezena u splitsku bolnicu, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila oko 5 sati u mjestu Marina, kad je osobni autumobil sletio s ceste. Jedna je osoba preminula na mjestu nesreće, a druga je u teškom stanju prevezena u KBC Split.

Zbog nesreće je prekinut promet na Jadranskoj magistrali (D8) u mjestu Marina kod Trogira, a obilazak je lokalnim cestama, jer policija obavlja očevid.

Do 10 sati Jadranskom magistralom (D8), od raskrižja Stobreč preko Solina do vijadukta Belinovača, kreću se izvanredni prijevozi, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova zatvorene su ceste: D1 između Udbine i Gračaca, obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac; i D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, obilazak je preko Vrbovca.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

U Pločama poginula starica dok je pretrčavala cestu

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Stablina, poginula je starica, koja je pretrčavala cestu. Na nju je naletio osobni automobil a od siline udarca starica je preminula na mjestu događaja.

Očevid su obavili policijski službenici i nadležni državni odvjetnik. Za trajanja očevida promet se Jadranskom magistralom odvijao jednim kolničkim trakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:31