POKOLJ U NOVOM ZAGREBU

FOTO: ŠOK I NEVJERICA NA KAJZERICI JUTRO NAKON KRVOPROLIĆA 'Tresem se otkad sam čula... Navodno je došao s kalašnjikovom i sve ih pobio'

 
 Ranko Suvar / CROPIX

Jutro nakon stravičnog masakra očevid na zagrebačkoj Kajzerici još uvijek traje, a stanovnici ovog kvarta su u šoku. Muškarac koji je sinoć u obiteljskoj kući ubio šestero ljudi, među kojima dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete, nakon krvavog pogoda je pobjegao, a nakon što ga je policija locirala u Brezovici, počinio je samoubojstvo. Masakr je preživjela dvomjesečna beba koja je neozlijeđena i zbrinuta.

"U šoku smu, ovo je inače miran kvart", pričaju jutros stanovnici ovog novozagrebačkog naselja za Dnevnik.hr.

"Sin koji radi u Dubrovniku sinoć me nazvao. Vidio je na internetu za tragediju pa se uplašio. Javila se moja supruga i ostala u šoku, zna da je to u našoj ulici. Kad ubiju jednog čovjeka je tragedija, a ovo je nešto neopisivo. Šestero ljudi...", čudi se jutro poslije nezapamćenog masakra na zagrebačkoj Kajzerici susjed stradale obitelji.

Jutro poslije masakra policija još obavlja očevid. Policijskim trakama ogradili su oba ulaza u uličicu gdje se nalazi obiteljska kuća u kojoj je ubojica pucao po ljudima. Ljudi koji idu na posao zastajkuju i u nevjerici gledaju policajce. Nitko ne može dokučiti kako se takvo nešto moglo dogoditi.

FOTOGALERIJA: Očevid u Cimermanovoj ulici, mjestu gdje je počinjeno šesterostruko ubojstvo

"Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je strašno. Evo, tresem se otkad sam čula", rekla je uznemirena stanarka Kajzerice.

I ostali su u šoku.

"Vraćali smo se iz grada sinoć oko 23.30. Cijela ulica bila je puna policije. Za ovakvo nešto čitaš da se događa po svijetu, ali kod nas ne", kaže drugi susjed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:25