OČEVID U TIJEKU

FOTO: STRAŠNI SUDAR AUTOBUSA I KAMIONA U GORSKOM KOTARU Vatrogasci izvlačili vozače, imaju ozljede opasne po život, čak 14 putnika teže ozlijeđeno!

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

U izravnom sudaru autobusa i kamiona na raskrižju stare ceste kroz Gorski kotar na Gornjem Jelenju i ceste prema Crnom Lugu teže je ozlijeđeno 14 osoba, među kojima su dvojica vozača životno ugroženi.

Uz vozače autobusa i kamiona ozlijeđeni su putnici iz autobusa, doznaje se od primorsko-goranske policije.

Ozlijeđene u riječki Klinički bolnički centar prevoze timovi hitne medicinske pomoći iz Rijeke, Delnica i Vrbovskog koji su zajedno s vatrogascima stigli na mjesto nesreće ubrzo nakon sudara.

Nesreća se dogodila na cesti prekrivenoj snijegom oko 10.45 sati. Doznaje se da je autobus Autotransa prevozio putnike na liniji Poreč-Zagreb.

Nekoliko sati nakon teške prometne nesreće državne ceste DC3 Delnice-Rijeka i DC501 Oštrovica-Gornje Jelenje, otvorene su za promet uz obaveznu zimsku opremu, a zabrana je i dalje za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Pogledajte video objavljen na stranici Novog lista, snimljen blizu Gornjeg Jelenja koji svjedoči kakvi su vremenski uvjeti vladali u vrijeme nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2021 00:47