UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO KOD KNINA?

FOTO: STRAVIČAN PRIZOR U ŠUMI Pronašli tijela muškarca i žene. Nedaleko je bila parkirana Corsa...

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o sinu i majci s prebivalištem u Splitu koji su prije nešto više od tri mjeseca u Splitu prodali stan u vrijednosti od 100 tisuća eura nakon čega im se gubi svaki trag. U ruci muškarca pronađen je pištolj
Hampovica, 080814.Starija zenska osoba nestala je jucer oko 20 sati u sumi pored mjesta Hampovica nedaleko Djurdjevca. Osoba je krenula u sumu brati ljekovito bilje i nakon toga joj se gubi svaki trag. Stotinjak ljudi, policija, clanovi DVD-ova, lovci te rodbina danas cijeli dan pretrazuju sire podrucje oko mjesta u nadi da ce ju pronaci.Foto: Ivan Brkic / Glas Podravine / CROPIX
 Ivan Brkic / Glas Podravine / CR

KNIN - Na izrazito zaraslom i šumovitom predjelu, nekoliko stotina metara od prometnice Kijevo-Vrlika, jutros su pronađeni leševi žene i muškarca. Na istoj lokaciji je donedavno bila parkirana siva Opel Corsa splitskih registarskih oznaka koju je policija vučnom službom prevezla u krug PP Knin, pa se pretpostavlja da su se žrtve služile navedenim vozilom.

Nakon intenzivnog policijskog očevida koji je, uz asistenciju službenika DORH-a i pomoć HGSS-a, zbog otežane identifikacije leševa zbog nastalih velikih truležnih promjena trajao do nešto prije 20 sati na Odjelu patologije opće bolnice Knin, doznali smo identitet mrtvih osoba pronađenih u gustom raslinju kod Kijeva.

Radi se o sinu i majci, Darku (36) i Mariji Plazonić (53) porijeklom iz Vrlike s prebivalištem u Splitu.

Sumnja se da su se mrtve osobe koristile Opel Corsom, te po prvim preliminarnim forenzičkim nalazima, vrijeme smrti ikoincidira s vremenom kada su ostavili automobil uz prometnicu, dakle skoro prije tri mjeseca.

FOTOGALERIJA

Iako je u cijelom slučaju policija po pitanju informacija zakopčana do grla, ipak neslužbeno doznajemo neke detalje koji bi u mnogome, ako se pokažu točnima, rasvjetlili za sada misteriozne smrti dviju osoba.

Pronađeno vozilo Opel Corsa prevezeno je pred policijsku postaju

Naime, majka i sin s prebivalištem u Splitu navodno su prije nešto više od tri mjeseca u Splitu prodali stan u vrijednosti od 100 tisuća eura nakon čega im se izgubio svaki trag.

Policija je potom zaprimila prijavu o nestanku.

Neslužbeno se doznaje i da je u ruci muškarca pronađen pištolj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:38