VELIKA TRAGEDIJA

FOTO: STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠIBENIKA U frontalnom sudaru poginuo profesionalni vozač Hitne pomoći, njegova supruga i sin teško ozlijeđeni

Arhiva
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Stravična prometna nesreća koja se nešto iz 18 sati dogodila na brzoj cesti odvojka prema A-1 kod Šibenika uzela je danak u teškom stradavanju cijele obitelji Rudan iz mjesta Radonjić kod Drniša uz koje je također teške ozljede zadobio i vozač Seata Cordobe, 52-godišnji Tomislav Bunardžija iz Šibenika.

Prema prvim raspoloživim podacima, direktnom sudaru prethodilo je krajnje suludo pretjecanje vozača Seata koje je obavio preko dvije pune linije, prešao na suprotni kolnički trak i potom se zabio u iz suprotnog smjera nailazećeg Golfa, a potom i u plavog Clia.

Neposredno prije silovitog udara, vozač Golfa 54-godišnji Z. R. B., koji je putovao sa suprugom i maloljetnim sinom (14), inače profesionalni vozač Hitne pomoći, kada je u djeliću sekunde shvatio što se sprema, požrtvovno je naglo okrenuo upravljačem Golfa tako da osobno svojom stranom u zaštiti obitelji primi udar na sebe.

Odmah po dojavi na mjesto nesreće izašla su troja kola Hitne pomoći pri čemu su njegovi kolege zajedno s vatrogascima dali sve napore kako bi ozlijeđene što prije oslobodili iz hrpe lima i transportirali dalje na obradu.

Doznajemo kako je vozač Golfa podlegao teškim ozljedama u bolnici oko 20.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:59