AUTO SE PREVRTAO I ZAPALIO

FOTO Stravična nesreća na autocesti A1: Dva mladića i jedna djevojka poginuli, dvije osobe teško su ozlijeđene!

Automobil se prevrtao i nekontrolirano udarao u bankine autoceste, zaustavio se na krovu i zapalio. Tridesetak metara prije iz automobila je ispala jedna osoba, te je njezino beživotno tijelo ostalo posred ceste
 Mario Pušić / CROPIX

OTOČAC - U tragičnoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.30 sati dogodila na 145. kilometru autoceste A1 poginule su tri osobe, a dvije su teško ozlijeđene. Dvije osobe, 27-godišnji vozač i 20-godišnja putnica preminuli su na mjestu događaja, dok je 23-godišnjak podlegao teškim ozljedama u Općoj bolnici Karlovac. U automobilu marke VW Golf IV talijanskih nacionalnih oznaka vozilo se petero državljana Albanije. U gospićkoj bolnici zadržana je 55-godišnjakinja, a u ogulinskoj 25-godišnjak.

Nekoliko kilometara po izlasku iz tunela Plasina automobil je iz nepoznatog razloga skrenuo udesno, prešao zaustavnu traku te se popeo na zaštitnu bankinu, od koje se odbio na cestu, ali na lijevi bok automobila. Sljedećih stotinjak metara automobil se prevrtao i nekontrolirano udarao u bankine autoceste, zaustavio se na krovu i zapalio. Tridesetak metara prije iz automobila je ispala jedna osoba, te je njezino beživotno tijelo ostalo posred ceste.

Na mjesto nesreće odmah je intervenirala HMP sa svoje tehničke jedinice u Ogulinu , te tu ozlijeđene osobe hospitalizirane. Doznajemo da će jednoj osobi zbog teških ozljeda vjerojatno liječnici morati amputirati nogu.

Zbog nesreće za sav promet zatvoren je bio sjeverni krak autoceste, vozila su se s autoceste preusmjeravala u Perušiću, ali se svejedno na autocesti napravila kolona od nekoliko kilometara. Očevidom, te vještačenjima I obdukcijom bi se trebali utvrditi svi detalji strašne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:05