NESREĆA

FOTO: SUDAR TRAMVAJA U BLIZINI AUTOBUSNOG KOLODVORA Ozlijeđeno osmero ljudi, pomoć im pružaju po zagrebačkim bolnicama

Do sudara je došlo u zoni križanja Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara
 Boris Kovačev / EPH

Zbog sudara dvaju tramvaja u zoni križanja Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara, u smjeru Autobusnog kolodvora, preusmjeren je tramvajski promet, piše na stranici ZET-a.

Iz Policijske uprave zagrebačke za Jutarnji je potvrđeno da se sudar dogodio malo prije 18 sati, a ozlijeđeno je ukupno sedam putnika i jedan vozač, kojima se pruža pomoć u zagrebačkim bolnicama.

Nije poznato koliko su teške ozljede unesrećenih putnika i vozača, a policija trenutno provodi očevid kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Tramvaj linije 13, koji je vozio u spremište, iz još neutvrđenih je razloga u 17.48 sati udario je u niskopodni tramvaj linije 7 na stajalištu Držićeva u zoni križanja s Ulicom grada Vukovara.

ZET je na svojim stranicama objavio i promjene trasa za određene tramvajske linije:

Tramvaji linije 2 u smjeru Črnomerca voze Ulicom grada Vukovara , Savskom cestom, Jukićevom dalje redovitom trasom.

Tramvaji linije 5 u smjeru Maksimira voze do Heinzelove, u smjeru Prečkog redovitom trasom.

Tramvaji linije 6 u smjeru Črnomerca voze kroz Novi Zagreb, Savskom cestom, Vodnikovom, preko Zrinjevca dalje redovito do Črnomerca, u smjeru Sopota voze redovitom trasom.

Tramvaji linije 7 u smjeru Dubrave voze Savskom cestom, Vodnikovom, preko Glavnog kolodvora, Branimirovom ulicom, Trg Petra Krešimira IV, dalje redovitom trasom.

Od Zapruđa do križanja Ulice grada Vukovara voze autobusi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 08:45