NESREĆA U KRNJAKU

FOTO: TEŠKA PROMETNA NA LIČKOJ MAGISTRALI Vozač poginuo u frontalnom sudaru sa cisternom

Za sav promet je zatvoren promet Državnom cestom D1. Za vrijeme trajanja policijskog očevida promet će se odvijati obilazno dionicom Tušilović-Vojnić-Kolarić-Budačka Rijeka
Karlovac, 190914.U 14,30 sati u mjestu Krnjak 20 km jugoistocno od Karlovca na drzavnoj cesti D-1 dogodila se prometna nesreca u kojoj su sudjelovali osobni automobil zagrebackih registracija i teretno vozilo bihackih registracija. Vozac osobnog automobila smrtno je stradao. Za vrijeme policijskog ocevida promet se preusmjeravao preko Vojnica.Na fotografiji: Mjesto nesrece.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

KARLOVAC- Vozač osobnog automobila zagrebačke registracije smrtno je stradao oko 14,30 u mjestu Krnjak u sudaru s teretnim vozilom BiH registracije, izvjestila je karlovačka Policijska uprava.

Očevidom na mjestu nesreće tek se utvrđuje odgovornost za sudar, odnosno kako saznajemo u Centru 192, treba utvrditi je li kriv vozač automobila ili BiH cisterne. Međutim, zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ljubica Fiškuš Šumonja rekla je za Hinu da je vozač zagrebačkog automobila sam skrivio nesreću u kojoj je smrtno stradao "jer je s autom prešao na suprotni kolnik i zabio se pod cisternu".

Dok traje očevid na snazi je posebna regulacija prometa.

Osobni se automobili propuštaju kroz Krnjak izmjenično, dok se teretnjaci preusmjeravaju s te ceste u Tušiloviću obilazno prema Vojniću pa na Kolarić i Budačku Rijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 03:58