CRNI VIKEND

FOTO Teške nesreće u Sisku: Poginula jedna žena, dijete se bori za život

 Mate Piškor

SISAK - Teška prometna nesreća, u kojoj je poginula 64-godišnja zena iz Popovače, koja je bila putnica u vozilu renault clio kutinske registracije, a dvije su osobe povrijeđene, dogodila se u nedjelju 7. listopada oko 13 sati u strogom središtu Siska, na semaforiziranom križanju ulica Franje Lovrića i Ivana Kukuljevića Sakcinskog.

Do nesreće je došlo tijekom prolaženja kroz križanje dvaju vozila, škode fabije sisačkih registarskih oznaka i renaulta clio kutinske registracije, a policija mora utvrditi tko je krivac za stravični sudar dvaju vozila, odnosno tko je prošao kroz crveno. Renault clio kutinske registracije uništen je do neprepoznatljivosti, nakon sudara s drugim vozilom završio je na čelličnom stupu emafora, dok je na škodi fabiji oštećen prednji dio vozila.

U Strušcu, selu nedaleko od Popovače, također se dogodila prometna nesreća u kojoj je pet osoba ozlijeđeno, a putnik u vozilu, 12-godišnje dijete, zadobilo je teške, po život opasne ozlijede. Kako je priopćila PU Sisačko-moslavačka, do nesreće je došlo uslijed slijetanja osobnog vozila s ceste, u Sisačkoj ulici, u nedjelju 7. listopada oko 12.10 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:40