CRNI POČETAK VIKENDA

FOTO Tragedije na cestama: Autom sletio u provaliju kod Rogoznice, poznati sisački ugostitelj pijan se zaletio u grupu pješaka i ubio mladića (26)!

PRIMOŠTEN, SISAK - Marko Bogdan (76) iz Primoštena smrtno je stradao jutros nešto iza 8 sati u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na dijelu Jadranske ceste između Primoštena i Rogoznice ili točnije na zavojitom dijelu iznad Marine Kremik u usjeku između čuvenih primoštenskih vinograda.

Pretpostavlja se da je vozač izgubio nadzor nad upravljačem Škode Fabije te je očevid usmjeren u svrhi saznanja razloga koji su doveli do njegovog slijetanja u provaliju duboku 20 metara, gdje je i poginuo u nastaloj hrpi lima skoro pa totalno neprepoznatljivog vozila.

Jednako tako identifikacija stradalog dugo je bila otežana kao i njegovo izvlačenje u čemu su policajcima asistirali vatrogasci.

Druga prometna nesreća dogodila se noćas na Starom mostu u Sisku, oko 2,10 sati iza ponoći, a u njoj je smrtno stradao pješak (26) iz Siska.

Na njega je svojim vozilom naletio pijani vozač iz Siska (36) te ga na mjestu usmrtio.

Vozač automobila vozio je pod utjecajem alkohola, izmjerno mu je 2,42 promila, a velikom se brzinom automobilom zabio u grupu od četvero pješaka koji su hodali po nogostupu.

Mladić Dejan Biljan iz Siska (26) preminuo je na mjestu, a u nesreći je još jedan pješak (20) lakše ozlijeđen. Pijani vozač odmah je uhićen.

Neslužbeno doznajemo da je vozaču već ranije bila oduzeta vozačka dozvola te kako je riječ o poznatom sisačkom ugostitelju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 03:22