STRAVIČAN PRIZOR

FOTO TREĆI LEŠ U ZAGREBU Muškarac pronađen u grmlju u lokvi krvi, pokraj njega pištolj

'Sve što možemo reći jest da je očevid u tijeku, da je riječ o nepoznatoj osobi, a dojavu o tome zaprimio je OKC od slučajnog prolaznika', rekao je jedan od policajca

U blizni Ministarstva unutranjih poslova na Vukovarskoj ulici pronađen je leš starijeg muškarca.

Tijelo je pronađeno u grmlju, a policija u ovom trenutku vrši očevid. Identitet muškarca još uvijek nije poznat, kao ni uzrok smrti.

Na licu mjesta uvjerili smo se da stariji muškarac leži u lokvi krvi, ali još uvijek nije jasno zašto se tijelo nalazi usred grmlja.

- Sve što možemo reći jest da je očevid u tijeku, da je riječ o nepoznatoj osobi, a dojavu o tome zaprimio je OKC od slučajnog prolaznika - rekao nam je jedan od policajca.

Mjesto je ograđeno policijskim trakama, a istražitelji fotografiraju tijelu i prekopavaju džepove ne bi li pronašli dokument kojim će utvrditi identitet.

Neslužbeno doznajemo kako prvi rezultatati pokazuju kako je riječ o samoubojstvu počinjenim vatrenim oružjem.

Ovo je već treći leš pronađen na području Zagreba u samo dva dana: jučer je na Ribnjaku pronađen leš 35-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je umro od predoziranja, no potvrđeno će biti tek nakon što budu gotovi nalazi toksikološke analize. U kasnim večernjim satima pronađeno je i mrtvo tijelo starijeg muškarca u stanu na Pantovčaku. Policija sumnja na samoubojstvo, pošto na tijelu nisu pronašli tragove nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:50