NESREĆA U PALMOTIĆEVOJ

FOTO: U CENTRU ZAGREBA DIZALICA PALA NA AUTOMOBIL Vozač tvrdi da je pukla sajla, utučeni vlasnik skupocjenog BMW-a odahnuo: 'Moglo je biti i gore'

 
 Damjan Tadic / CROPIX

- Fala Bogu, živi smo svi. Moglo je biti i gore - kratko je prokomentirao vlasnik automobila fotoreporteru naše fotoagencije Cropix. Na skupocjeni BMW je u četvrtak oko 13.30 sati, dok se vozio Palmotićevom ulicom u Zagrebu, pala dizalica koja se kretala iza njega.

Na mjesto nesvakidašnjeg događaja pozvana je policija kako bi se očevidom utvrdila odgovornost. Materijalna šteta još uvijek nije utvrđena, a neki od prolaznika koji su gledali nemili prizor kažu da je pravo čudo što nitko nije nastradao i da je to zahvaljujući koronavirusu pa su ceste prazne.

Vlasnik dizalice za Jutarnji je rekao da je vozač dizalice naglo skrenuo pa je došlo do zanošenja dizalice koja je potom udarila u auto ispred i da je najvažnije što nitko nije ozlijeđen.

Prolaznik, pak, koji se u vrijeme nemilih scena našao na raskrižju nekih desetak metara dalje, kaže da je zahvalan što sporo hoda jer da je bio brži, dizalica bi ga bila udarila.

- Vozač dizalice je odmah izašao nakon nesreće. Tvrdio je da je pukla neka sajla koja je držala dizalicu koja se potom odbila u desno i onda udarila u auto. Sam taj tresak te crvene grdosije me prenerazio - ispričao nam je građanin ispred čijeg se prozora ujedno nesreća i dogodila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:03