CIJELO MJESTO ZAVIJENO U CRNO

FOTO U prometnoj nesreći kod Virovitice poginula mlada samohrana majka dvogodišnje djevojčice: 'Optimizmom je pobjeđivala životne teškoće...'

 
 Policija

Tridesetogodišnja žena smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu ujutro, oko 4,10 sati, u Nazorovoj cesti u Koriji kod Virovitice, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Vozilo marke Volkswagen, tip Passat, kojim je upravljao 21-godišnjak, iz još je neutvrđenih razloga zahvatilo putnu bankinu i sletjelo u putni jarak, prednjim dijelom udarivši u betonski putni most. Uslijed trenutnog zaustavljanja došlo je do prevrtanja vozila na desni bok i krov vozila.

Za izvlačenje i oslobađanje iz vozila nastradalih, koji nisu koristili sigurnosni pojas, bili su angažirani djelatnici vatrogasne postrojbe, a liječnici se bore za život teško ozlijeđenog vozača.

Policija

Policija je izvijestila da je ta prometna nesreća druga s poginulom osobom na području Virovitičko – podravske županije ove godine te druga u kojoj su mladi vozači u samo jednoj noći uzrokovali slijetanja vozila s ceste s teško nastradalim osobama.

S obzirom na to policija poziva sve sudionike u prometu na povećani oprez u prometu i dosljedno poštivanje svih prometnih pravila i prometnih propisa, a posebno mlade vozače koji dodatnim oprezom moraju nadomjestiti nedostatak vozačkog iskustva.

Virovitički ICV piše da je riječ o M.M., samohranoj majci dvogodišnje djevojčice koja je radila kao konobarica u jednom ugostiteljskom objektu i teško se borila da osigura što bolje uvjete svom djetetu.

Iza nje ostala je neutješna obitelj - uz kći, roditelji, dvije sestre, nećakinje, prijatelji i rodbina. Bila je vesela i simpatična mlada žena koja je optimizmom pobjeđivala životne teškoće. Ova stravična nesreća cijelu je Viroviticu zavila u crno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:27