LIKVIDACIJA U ISTRI

FOTO: UBOJICA JUTROS PRIVEDEN SUCU Kamatar mu je nedavno pretukao sina?!

Ubojica je umirovljeni branitelj koji je devet i pol mjeseci bio zarobljenik srpskog koncentracionog logora u Sremskoj Mitrovici, a boluje od PTSP-a
Pula, 160513.Privodjenje Vladimira Gordosa koji je osumnjicen za ubojstvo Aldina Pasukana u autu na Medulinskoj cesti.Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Šebelić / CROPIX

Nakon kriminalističke obrade, istarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 49-godišnjeg Puljanina Vladimira Gordoša kojeg se sumnjiči za ubojstvo 48-godišnjeg Aldina Pašukana. Gordoš je uhićen u utorak, odmah iza noći ubojstva, a jutros je priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Puli.

Likvidirao kamatara hicem iz blizine kroz suvozačev prozor

Podsjetimo, Pašukan je pronađen ubijen u automobilu Land Rover na Medulinskoj cesti u utorak oko 2.15 ujutro. Obdukcija je utvrdila da je usmrćen hicem iz vatrenog oružja iz neposredne blizine. Navodno se bavio kamatarenjem, a 2010. je bio pravomoćno osuđen na 11 mjeseci uvjetnog zatvora zbog premlaćivanja.

POLICIJA POTVRDILA Uhićen osumnjičeni (49) za likvidaciju kamatara u Land Roveru!

O motivima ubojstva još uvijek se nagađa. Posljednje špekulacije, o kojima nema službene potvrde, otkrivaju da bi se moglo raditi o osveti. Naime, ubijeni je, navodno, nedavno pretukao Gordoševog sina kojeg je policija također ispitala na dan uhićenja. Vladimir Gordoš umirovljeni je hrvatski branitelj koji je devet i pol mjeseci bio zarobljenik srpskog koncentracionog logora u Sremskoj Mitrovici, a boluje od PTSP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 03:41