ZAVRŠIO NA INTENZIVNOJ

FOTO: UŽAS U KARLOVCU Mladić gasio požar u očevoj radnji, zadobio opekline na trećini tijela

Policija, čiji djelatnici na mjestu događaja obavljaju očevid, priopćila je da je danas oko 12,50 sati do požara došlo u skladištu guma i da je ubrzo ugašen
 Robert Fajt / CROPIX

KARLOVAC - U požaru koji je danas oko 12.50 sati izbio u skladištu vulkanizerske radnje "Jedvaj" u karlovačkom nasljeu Ilovac ozlijeđen je 22-godišnji Ž.J.

Neslužbeno doznajemo da se radi o vlasnikovom sinu koji je pokušao ugasiti požar. U svojim pokušajima zadobio je opekline, ali nije u životnoj opasnosti.

Od Jasne Topić, šefice Odjela za anesteziologiju Opće bolnice u Karlovcu, doznaje se da je mladić na odjelu intenzivnog liječenja, da je stabilno jer mu u požaru nisu stradala pluća, ali da će oporavak od zadobivenih teških tjelesnih ozljeda biti dugotrajan. Opečena mu je trećina površine tijela.

Policija, čiji djelatnici na mjestu događaja obavljaju očevid, priopćila je da je danas oko 12,50 sati do požara došlo u skladištu guma i da je ubrzo ugašen.

Servis se nalazi u sklopu Inine benzinske postaje. Darinko Kos, zapovjednik smjene u Javnoj vatrogasnoj postaji, rekao je Hini da su zaposlenici servisa do njihovog dolaska priručnim aparatima sami lokalizirali požar, a da je potom sedam vatrogasaca s tri vozila potpuno ugasilo požar i spriječlilo njegovo širenje na benzinsku postaju i ugostiteljski objekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:35