STRAŠAN UDES

FOTO, VIDEO: POGLEDAJTE STRAŠNE PRIZORE S A1! Sudarilo se čak šest vozila, poginuo Nijemac, a osmero ljudi završilo u bolnici

 
 Tv Loki

Na autocesti A1 u petak je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo šest vozila, a jedan je motociklist smrtno stradao, doznali smo u PU ličko-senjskoj.

- Smrtno je stradao njemački motociklist (41), dok je šest ozlijeđenih osoba prevezeno u gospićku bolnicu, a dvoje u zadarsku bolnicu. Nesreća je dojavljena u 14.52 sati - javili su iz PU ličko-senjskoj.

Za sada se još ne zna koji je uzrok prometne nesreće, a na mjesto događaja izišla je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Gospiću.

Jedan od svjedoka ispričao je što se dogodilo za 24 sata.

- Bilo je strašno. Prepali smo se. Padala je kiša, a počela je i tuča. Motociklisti su stali u zaustavnu traku. Prvi je auto udario u branik, i onda su naletjeli ostali automobili i udarili u motocikle.

Cesta od Maslenice do čvora Sveti Rok zatvorena je, vozi se obilazno preko Gračaca. Vozila se isključuju na čvoru Maslenica, obilaze državnom cestom (DC54) prema Gračacu i uključuju se na autocesti na čvoru Sv. Rok", objavio je HAK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:23