SMRTNO STRADAO VOZAČ

FOTO, VIDEO: TEŠKA NESREĆA NA RIJEČKOJ OBILAZNICI Obustavljen promet na autocesti zbog frontalnog sudara Volva i VW Pola

 rijecanin.rtl.hr

U petak nešto prije 18 sati na autocesti A7 čvor Diračje – čvor Sv. Kuzam prije kružnog toka u smjeru otoka Krka dogodila se teška prometna nesreća, piše portal Riječanin .

Iz još nepoznatih razloga došlo je do skretanja jednog od vozila u suprotni trak te do frontalnog sudara osobnih automobila Volvo i Volkswagen Polo u kojem je smrtno stradao 47-godišnji vozač.

47-godišnji vozač Volkswagen Pola teško je ozlijeđen i odvezen u Kliničko-bolnički centar Rijeka, gdje je unatoč naporima liječnika od ozljeda preminuo tri sata kasnije.

Po do sad dostupnim informacijama, ozlijeđene su još dvije osobe, vozač i putnica iz drugog automobila, ali su njihove ozljede lakše.

Pripadnici hitnih službi, vatrogasci, hitna pomoć i policija u rekordnom su roku stigli na mjesto nesreće. Međutim, zbog prometne nesreće promet na autocesti A7 čvor Diračje – čvor Sv. Kuzam je prekinut, a obilazak regulira policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:08